Turnkleding

Alle kinderen vanaf groep 3 mogen met de wedstrijden een turnpakje van de vereniging aan.

De gympakjes die wij dragen, gaan helaas uit de collectie. Wilt u een gympakje bestellen? Dan kan dit via de trainsters. Zij kunnen bij de leverancier bijbestellen. 

turnpakje

Ook zijn er broekjes te bestellen in dezelfde stof. Er zijn twee verschillende modellen beschikbaar.

Deze zijn te bestellen via de link: Turnbroekjes

turnbroekje langbroekje kort

Home

Sport en Vriendschap

 4210064

Welkom op de website van gymvereniging Sport en Vriendschap. Neem gerust een kijkje en u bent altijd welkom om een proefles te komen volgen bij een van onze lessen. De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis!! 

 

 

Laatste Nieuws

23/02/19

Onderlinge wedstrijd en de grote loterij!

23/03/19

Driekamp in 'd Alburcht

Follow Us

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap

 

Lid worden

Kom vrijblijvend twee gratis proeflessen volgen om te kijken of één van onze sporten echt bij je past. Je bent altijd welkom.

Klik op de onderstaande link om het inschrijfformulier te downloaden. Wij verzoeken je dit formulier volledig in te vullen en af te geven aan de trainster.

Inschrijfformulier

 

Opzeggen lidmaatschap

Als je om wat voor reden dan ook het lidmaatschap op wil zeggen dan dient dit per email te gebeuren bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zouden het fijn vinden als je de reden(en) van opzegging wilt vermelden. Vergeet niet tijdig op te zeggen. Van de reeds betaalde contributie kunt u bij opzegging geen restitutie ontvangen.

Opzeggingsformulier

 

NIEUWS

De onderlinge wedstrijd

Zaterdag 23 februari was de jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Het was een geslaagde ochtend waarin alle kinderen hebben laten zien wat ze kunnen. We zijn als vereniging ook blij met de hoge opkomst van ouders, vrienden en familie die zijn wezen kijken. Aan het eind van de ochtend werden de medailles uitgereikt en de wisselbekers. Deze zijn gewonnen door Jill Groenenberg en Inge de Haan. De grote beker ging naar de beste van de hele vereniging en deze ging ook naar Inge de Haan. Ook zijn de prijzen uitgedeeld die gewonnen zijn bij de loterij. Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage op welke manier dan ook.

 

Driekamp

Zaterdag 23 maart vond de jaarlijkse driekamp plaats tegen de verenigingen LIOS uit Veen en WIK uit Wijk en Aalburg. Dit jaar lag de organisatie in onze handen. Er deden ruim 140 kinderen mee, die allemaal hun uiterste best hebben gedaan op de oefeningen. Iedereen kreeg aan het eind van de dag daarom ook een welverdiende medaille. Het was een geslaagde dag waar een ontspannen sfeer hing.

Aan het eind van de dag werd de wisselbeker uitgereikt naar de vereniging met het hoogste gemiddelde aantal punten en dit jaar was dat Sport en Vriendschap!

 

AGENDA

14/03/20

Onderlinge wedstrijd
Eethen

14/03/20

Grote loterij
Eethen

04/04/20

Driekamp
Wijk en Aalburg

04/04/20
Altena springcup
Giessen