Algemene informatie

De vereniging

Wij zijn een vereniging met diverse sporten. Je kunt bij ons turnen, freerunnen, damessport en volleybal. Turnen en freerunnen is voor kinderen. Damessport en volleybal is vanaf 16 jaar.
Bij ons kunnen kinderen vanaf 3 jaar komen gymmen. Zij krijgen les en er wordt samen met de andere kinderen veel gespeeld. Als de kinderen naar groep 3 gaan, worden er lessen gegeven op verschillende toestellen zoals balk, ringen, mat, pegasus, trampoline en de opblaasbare tumblingbaan. Ook wordt er aan het begin van de les altijd een spelletje gedaan. De kinderen krijgen in de lessen het oefenaanbod op maat. Hierdoor is gymmen voor iedereen mogelijk en is er altijd uitdaging voor iedereen. De kinderen zitten per leeftijd ingedeeld, jongens en meisjes zitten gemengd. Ook is er een mogelijkheid om een uurtje per week extra te komen oefenen. In dit uurtje oefenen de kinderen vooral zelfstandig en leren ze ook om elkaar te helpen. 

Wij als verenging vinden het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in de lessen en dat ze zichzelf blijven uitdagen en ontwikkelen.

*Met gymmen ontwikkelen kinderen motorische en sociale vaardigheden*