NIEUWS

De onderlinge wedstrijd

Zaterdag 23 februari was de jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Het was een geslaagde ochtend waarin alle kinderen hebben laten zien wat ze kunnen. We zijn als vereniging ook blij met de hoge opkomst van ouders, vrienden en familie die zijn wezen kijken. Aan het eind van de ochtend werden de medailles uitgereikt en de wisselbekers. Deze zijn gewonnen door Jill Groenenberg en Inge de Haan. De grote beker ging naar de beste van de hele vereniging en deze ging ook naar Inge de Haan. Ook zijn de prijzen uitgedeeld die gewonnen zijn bij de loterij. Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage op welke manier dan ook.

 

Driekamp

Zaterdag 23 maart vond de jaarlijkse driekamp plaats tegen de verenigingen LIOS uit Veen en WIK uit Wijk en Aalburg. Dit jaar lag de organisatie in onze handen. Er deden ruim 140 kinderen mee, die allemaal hun uiterste best hebben gedaan op de oefeningen. Iedereen kreeg aan het eind van de dag daarom ook een welverdiende medaille. Het was een geslaagde dag waar een ontspannen sfeer hing.

Aan het eind van de dag werd de wisselbeker uitgereikt naar de vereniging met het hoogste gemiddelde aantal punten en dit jaar was dat Sport en Vriendschap!